Az Event 4U talán legfontosabb jellemzője, hogy egyedi ötleteink révén teremtünk másoknak élményt, megfűszerezve élményközpontú, kreatív koncepciókkal.

A vállalkozás ügyvezetőjeként közel 10 éves ügyféloldali tapasztalattal, míg csapatom több éves ügynökségi múlttal rendelkezik. Szakértelmünk és kialakult kapcsolatrendszerünk mellett ez a fő garancia arra, hogy maximálisan átlássuk és megértsük megrendelőink elvárásait, igényeit. Ennek köszönhetően született a saját vállalkozás indításának ötlete, hogy sokéves rendezvényszervezői tapasztalatunkkal kiteljesítsük kreativitásunkat, ezáltal még több örömet szerezhessünk Partnereinknek.
Eseményeinket az ötletgazdagság, a stílusosság és az exkluzivitás ami leginkább jellemzi. Elsődleges célunk a személyre (cégre) szabott rendezvények kivitelezése, hiszen egy jól kitalált és megvalósított, egyedi hangvételű esemény mindig sikerre visz és örökké emlékezetes marad.

Az elmúlt évek eseményeinek sikere, a pozitív visszajelzések, a hála és a bizalom megerősít, folyamatosan erőt ad és lelkesít, hogy a mögöttünk álló, tapasztalt, megbízható csapattal továbbra is azon dolgozzunk, hogy az általunk szervezett rendezvények maradandó élményt nyújtsanak mindenki számára.

Benkó Krisztina
ügyvezető

  • Tevékenység

    Speciális, igényre szabott és minden részletre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk Partnereink részére.

  • Technikai háttér

Olyan szolgáltatókkal dolgozunk együtt, akik rugalmasak, megvalósítják elképzeléseinket, profi eszközökkel és technikai háttérrel rendelkeznek.

 

  • Mottó

    Mi egyszerűsítjük és nem bonyolítjuk a rendezvényeket.

Kapcsolattartás

EVENT4U Kft.
Benkó Krisztina
Telefon: +36 30 350 5634
Email: info@event4u.hu

 

Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk.